Cumhurbaşkanı Tatar, Gambiya'daki aile fotoğrafında

4 Mayıs 2024

Güncelleme: 5 Mayıs 2024

A
A

İİT Zirvesi başladı. Zirvenin yapılacağı konferans merkezinde Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow tarafından kapıda karşılanan Tatar, resmi açılıştan önce üye ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarıyla birlikte aile fotoğrafında da yer aldı.

ZgotmplZ

Gambiya'nın başkenti Banjul'da düzenlenen 15'inci İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi başladı.

"Sürdürülebilir Kalkınma için Diyalog Yoluyla Birlik ve Dayanışmanın Güçlendirilmesi" temasıyla üç yıl aradan sonra düzenlenen zirvede KKTC’yi Cumhurbaşkanı Ersin Tatar temsil ediyor.

Cumhurbaşkanı Tatar, zirvenin yapılacağı konferans merkezinde Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow tarafından kapıda karşılandı.

Ersin Tatar, zirvenin resmi açılışından önce üye ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarıyla birlikte aile fotoğrafında da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin gözlemci üye olduğu İİT’nin 15'inci zirvesi kapsamında ikili görüşmeler yapacak, devlet ve hükümet başkanları onuruna verilecek yemeğe de katılacak. Cumhurbaşkanı Tatar zirveye sesleneceği bir de konuşma yapacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar