"Çatı"ya sıkışıp kaldılar: 4 zanlı mahkemedeydi...

Kamalı Haber, 4 Mayıs 2024

Güncelleme: 4 Mayıs 2024

A
A

Gönyeli'deki uyuşturucu operasyonunda tutuklanan 4 zanlı bugün mahkemeye çıkarılarak, haklarında 3'er gün daha tutuklama kararı alındı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli’de 3 Mayıs günü gerçekleştirilen "Çatı Operasyonu"nda tutuklanan M.O.A.E.M., M.Ş., A.B. ve A.A.M.A.M., bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemede bilgileri paylaşan polis, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen Gönyeli’deki bir ikametgahta yapılan aramada, 13.5 gram hint keneviri madde ele geçirildiğini, M.O.A.E.M. ve M.Ş.'nin suçüstü tutuklandığını bildirdi.

Polis, M.O.A.E.M.'nin  gönüllü ifadesinde, uyuşturucuyu 29 Nisan günü Gönyeli’den aldığını, bir miktarını içmek için kendilerine ayırdıklarını, geriye kalan uyuşturucu maddeleri de arkadaşı olan zanlı A.B.’ye verdiğini söylediğini, bunun üzerine aynı gün, zanlı A.B.'nin Gönyeli’deki evinde, diğer zanlı A.A.M.A.M. ile birlikte tespit edilerek tutuklandıklarını aktardı.

Polis ardından mahkeme emri ile evde yapılan aramada, 2 adet içerisinde tütün ile karışık hint keneviri olan elle sarılmış sigara ve aynı kutuda 2 gram hint keneviri bulunduğunu belirtti. Polis, ayrıca, A.B.'nin yatak odasında 11 ayrı paket halinde üzeri yazılı şeffaf naylonlarda 280 gram hint keneviri madde ile yine üzeri yazılı ağzı açık şeffaf naylonda yaklaşık 20 gram daha hint keneviri bulunduğunu anlattı.

Soruşturmanın devam ettiğini, zanlıların vermiş oldukları gönüllü ifadelerin teyit ve tekzip edileceğini, ayrıca alınan emarelerin analize gönderileceğini belirten polis, zanlıların ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mahkeme, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar