Çeler, Gardiyanoğlu'na seslendi: 1 Mayıs için "irade ve cesaret" gerek

25 Nisan 2024

A
A

TDP Genel Başkanı Çeler, 1 Mayıs'ın emekçiye verilmesi için Bakan Gardiyanoğlu'ndan liderlik göstererek çalışma başlatmasını beklediğini, ancak geç kalındığını ifade etti.

ZgotmplZ Zeki Çeler Basın Ofisi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, sosyal medya hesabından, 1 Mayıs dolayısıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’na seslendiği bir paylaşımda bulundu. 

Çeler açıklamasında, kendi bakanlık döneminde 1 Mayıs'ta süpermarket ve benzincileri kapattıkları çalışmayı hatırlatarak, Bakan Gardiyanoğlu'ndan da girişim beklediklerini, ancak geç kalındığını ifade etti.

Çeler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"1 Mayıs geliyorken…

2018 ve 2019 yılında, önce süpermarketlerle başlattığımız sonrasında Benzinciler Birliği’nin de katılmasıyla devam eden iyi niyetli bir çalışma ve kararlılığımız sayesinde; emekçinin günü olan 1 Mayıs’ı emekçiye vermiştik. Kapalı olan süpermarket ve benzinciler hiçbir ekonomik sıkıntı yaşamamış, bilakis hem işveren hem de çalışan mutlu olmuş ve çalışma verimliliği artmıştı. Aradan 6 yıl geçti.

Makamlar gelip geçicidir. Ancak o makamlarda bırakacağınız iz; toplumun tüm kesimlerinin sizi sevgi ve saygı ile anacakları icraatlarınızdır. Bu duygu, bu mutluluk; ne koltukla ne parayla ölçülebilir.

Yine 1 Mayıs yaklaşıyor. Bekledim. Çalışma Bakanı Sayın Sadık Gardiyanoğlu belki bir çalışma başlatır diye. 

Fakat Gardiyanoğlu; geç kalıyorsun! Unutma; sadece işverenlerin değil emekçinin de Bakanısın sen. Nereden geldiği, oy verip veremediği ve nereli olup olmadığına bakılmaksızın sen sektörün tüm paydaşları için hizmet vermekle, icraat yapmakla, politika üretmekle sorumlusun. Sektörler buna hazır üstelik, sen sadece aracı olacaksın, liderlik göstereceksin. Yani bizim yaptığımızı yapacaksın. Sadece irade ve cesaret gerekiyor."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar