Yüzlerce uyuşturucu hapla yakalandılar... 4 gün daha tutuklu kalacaklar

Kamalı Haber, 3 Mayıs 2024

A
A

Yaklaşık 400 adet uyuşturucu hap ile yakalanan ve hapları ülkeye Türkiye'den satmak için getirdiklerini ifade eden iki zanlıya, mahkemede 4 gün daha ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne’de düzenlenen Zehir Torbası Operasyonu’nda çok miktarda uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde satışından elde edilen 865 Sterlin ile 6 bin 350 TL nakit parayla yakalanan 19 yaşındaki B.S. ile 23 yaşındaki M.S.E. bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis, 23 Nisan 2024 tarihinde Girne'de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen Zehir Torbası Operasyonu’nda B.S'nin üzerinde ve kalmakta olduğu evde, muhtelif renk desen ve ebatlarda 395 adet bütün ve 21 adet de yarım hap (extacy), 5 adet canlı tabanca mermisi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan toplam 865 Sterlin ile 6 bin 350 TL nakit para tespit edilerek emare olarak alındığını söyledi. 

S.'nin yanı sıra suçla bağlantısı tespit edilen M.S.E’nin de tutuklandığını, zanlıların söz konusu uyuşturucu hapları Türkiye’den KKTC’ye satmak için getirdikleri yönünde ifade verdiklerini belirten polis, analize gönderilen uyuşturucuların henüz sonuçların çıkmadığını söyledi.

Polis, aranan şahıs olduğunu, zanlıların cep telefonlarının incelemesinin sürdüğünü ve soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 4 gün ek süre talep etti.

Yargıç, zanlıların 4 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar