Bella Marin 2024 sezonuna hazır

4 Mayıs 2024

Güncelleme: 4 Mayıs 2024

A
A

Bünyesinde barındırdığı, plaj, havuz ve yiyecek içecek tesisleriyle, Lord’s Palace Hotel’de hizmet veren Bella Marin’in işletme müdürü Serkan Korkmaz, sundukları hizmetleri ve Bella Marin’in bu sezon misafirlerine neler vaat ettiğini anlattı.

ZgotmplZ

Kuzey Kıbrıs’ın tek “lifestyle oteli” olma özelliğine sahip Lord’s Palace Hotel bünyesinde yer alan Bella Marin, “Ada’nın eğlence sokağı” olarak adlandırılıyor.

Aynı çatı altında iki katlı havuz, iskelesinde yer alan Aurora Bar, kumsal sahilde plaj ve su sporlarını barındıran Esquire Beach, Shisha (nargile) Lounge, birçok restoran, alışveriş yapılabilecek dükkanlar ve eğlence mekanlarını barındıran Bella Marin’in işletme müdürü Serkan Korkmaz, MYKibris.com’a tesis hakkında bilgi verdi.

BELLA MARIN’DE HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

Serkan Korkmaz, Bella Marin’deki iki katlı olan havuzun ve en üst katında yer alan çocuk havuzunun yaz aylarında hem otel hem de ülkede yaşayan misafirlerini ağırladığını anlattı.

Bella Marin İşletme Müdürü Serkan Korkmaz

Aurora Beach’i de otelin “en özel noktalarından biri” olarak ifade eden Korkmaz, tüm Kıbrıs halkının da en uğrak noktalarından olan mekanın hem eğlence hem de dinlenme alanı olduğunu belirtti.

Serkan Korkmaz, dünya mutfağı ile birlikte uluslararası kokteyllerin servis yapıldığı Aurora Beach Bar’ın 25 özel kabana da içerdiğini söyleyerek, kabana kiralayan misafirlere, bazı içeceklerle özel sunum meyve tabağı ikramı yapıldığının bilgisini verdi.

BOHEM TARZINDA PLAJ TESİSİ

Bella Marin’in plajı olan Esquire Beach’in de iki yıldır bohem tarzıyla misafirlerini ağırladığını anlatan Serkan Korkmaz, sakin bir alan olduğundan daha çok dinlence alanı olarak, çocuklu ailelerin de en büyük tercihlerinden olduğunu, yiyecek – içecek hizmetlerinin yanı sıra su sporları aktivitelerini de içerdiğini ekledi.

Serkan Korkmaz, Girne’nin merkezinde yer alan Lord’s Palace Hotel’in, yedi yıldır tüm misafirlerin uğrak noktası olan Bella Marin ile birlikte Esquire Beach, Aurora Beach ve havuzu ile 2024 yazında tüm misafirlerini ağırlamaya hazır olduğunu vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar