Şenkul, 23 Nisan Şenliği'nde ayrışmaların kaldırılmasına dikkat çekti

24 Nisan 2024

Güncelleme: 24 Nisan 2024

A
A

Girne Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Şenliği'nde, çocuklar birçok etkinlikle eğlendi. Belediye Başkanı Şenkul, özel okullardaki imkanların devlet okullarında da yaratılarak, ayrışmaların ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, dün çocuklar için "23 Nisan Şenliği" düzenledi. 

Ramadan Cemil Meydanı’nda saat 11.00 – 18.00 arasında hayat bulan etkinlik kapsamında, çocukların keyifli vakit geçirebileceği birçok etkinlik yer aldı.

 

Palyaço ve maskotlar, şişme oyun alanları, çeşitli stantlar, ücretsiz balon ve dondurma dağıtımı, müzikli eğlence ve yüz boyama gibi etkinliklerle gün boyu eğlenen çocuklar, dolu dolu bir 23 Nisan yaşadı.

Etkinlikte konuşan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirterek, bunun belediyenin geleneksel bir etkinliği haline geldiğini söyledi.

Girne’nin, farklı kültür, millet ve sosyoekonomik gruplara ev sahipliği yapan kalabalık nüfusa sahip bir kent olduğunu belirten Şenkul, ayırım yapmadan tüm kesimlere eşit hizmet ulaştırmanın belediyenin görevi olduğunu vurguladı.

Şenkul, geleceğin umudu olan çocuklara daha fazla sahip çıkılması, özel okullarda yaratılan imkanların devlet okullarında yaratılması ve ayrışmaların ortadan kaldırılması gerektiğini kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar