1 gram maddeyle yakalandı... 2 ay cezaevine kalacak

Kamalı Haber, 29 Ağustos 2024

A
A

Girne Turizm Limanı'nda bir gram uyuşturucu maddeyle yakalanan tır şoförünün, 2 ayı aşmamak kaydıyla tutuklu yargılanmasına emir verildi.

ZgotmplZ

Girne Turizm Limanı’nda uyuşturucuyla yakalanan Y.Y.T. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis, 19 Ağustos'ta Girne Turizm Limanı'nda, Pamir isimli Narkotik detektör köpeğinin zanlının KKTC'ye girişi esnasında tepki vermesi üzerine, kullanımındaki 33 FF 630 plakalı tırda arama yapıldığını, aracın göğüs kısmında şeffaf naylona sarılı yaklaşık bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

Suçüstü tutuklanan zanlının gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini aktaran polis memuru, zanlının ilk olarak 20 Ağustos'ta mahkemeye çıkarıldığını, 9 günlük tutukluluk süresinde soruşturmanın zanlının etki edemeyeceği oranda tamamlandığını belirterek, ülkede yasal statüsü olmayan zanlının davasında hazır olması maksadı ile mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının davasında hazır olması maksadı ile 2 ayı aşmayan bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar