1,1 kilo uyuşturucu ile yakalanmıştı... 7 gün ek tutukluluk verildi

Kamalı Haber, 12 Temmuz 2024

Güncelleme: 12 Temmuz 2024

A
A

Göçmenköy'de, alınan bilgi üzerine bir evde yapılan aramada, 42 pakette toplam 1,1 kilo uyuşturucu bulundurduğu tespit edilen ve suçunu kabul eden zanlı, soruşturma kapsamında 7 gün daha tutuklu kalacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa Narkotik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir kilo 100 gram uyuşturucuyla yakalanan A.H.S., yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 9 Temmuz'da Göçmenköy'de yaşayan zanlının tasarrufunda uyuşturucu olduğuna dair bilgi aldıklarını söyleyerek, aynı gün saat 12.30 sıralarında zanlının evinde arama yapıldığını belirtti.

Aramada, yatak bazasının içerisinde 42 ayrı paket halinde bir kilo 100 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirten polis, zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, ifadesinde suçunu kabul ettiğini söyledi.

Polis, 2 gün tutukluluk süresinde, ele geçirilen maddenin analize gönderildiği ve birçok ifade alındığını aktararak, zanlının ifadesinde uyuşturucuyu teslim aldığı yerle ilgili kamera görüntülerinin ve zanlının cep telefonunun inceleneceğini kaydetti.

Polis, meseleyle ilgili aranan bir şahıs olduğunu ifade ederek, 7 gün ek süre istedi. Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar