16 yaşındaki çocuğa cinsel taciz: Bir öpücüğü hak etmedim mi?

Kamalı Haber, 25 Ağustos 2024

A
A

Lefkoşa'da bir şahıs, 16 yaşındaki kıza sözlü cinsel tacizde ve saldırıda bulunmaktan tutuklandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen cinsel saldırı ve cinsel taciz suçlarından tutuklanan C.U. bu sabah mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme olguları aktaran polis, olayın dün 02.15 - 04.00 saatleri arasında Ortaköy’de Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde bulunan bir tatlıcı dükkanı içerisinde meydana geldiğini söyledi.

Dükkanda misafir olarak bulunan zanlının, aynı iş yerinde babasına yardım eden 16 yaşındaki kıza, dükkanda kimsenin olmadığı bir sırada, "sana 600 TL vereyim hem alt hem üst al, tişörtü ne renk alacaksın siyah alma, pembe ya da beyaz al, ipli alacak mısın" diyerek, cinsel taciz suçu işlediğini söyledi. 

16 yaşındaki kızın zanlıya ne demek istediğini sorması üzerine "sutyen al" dediğini ifade eden polis, zanlının cinsel tacizde bulunduktan sonra kızın sağ elinden öpüp "Bir öpücüğü hak etmedim mi?" diyerek belinden tutup kendine çekerek, cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Polis memuru, şikayet üzerine zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını ve zanlının itiraf içerikli gönüllü ifade verdiğini açıkladı. 

Zanlının TC vatandaşı olduğunu, ülkedeki yasal statüsünün hafta içi araştırılacağını kaydeden polis memuru, alınacak ifadeler, incelenecek kamera görüntüleri olduğunu belirterek, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. 

Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar