16 yaşındaki çocuğa tacizle suçlanan zanlı: Beline sarılmış, "iç çamaşırı al" dememiş

Kamalı Haber, 27 Ağustos 2024

A
A

Lefkoşa'da 16 yaşındaki kız çocuğuna "cinsel saldırı ve cinsel taciz" suçlamasıyla tutuklanan zanlı, "cinsel saldırı" davasını kabul ederken, "cinsel taciz" suçunu reddetti.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da "cinsel saldırı ve cinsel taciz" suçlarından tutuklanan C.U. bugün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, söz konusu olayın 24 Ağustos günü 02.15-04.00 saatleri arasında Ortaköy Ali Rıza Efendi Caddesi üzerindeki bir tatlıcı dükkanı içerisinde yaşandığını anımsattı.

Polis, iş yerinde misafir olarak bulunan zanlının, aynı iş yerinde babasına yardım eden 16 yaşındaki kıza, dükkanda kimsenin olmadığı bir sırada "Sana 600 TL vereyim, hem alt hem üst al. Tişörtü ne renk alacaksın? Siyah alma, pembe ya da beyaz al. İpli alacak mısın?" sözleriyle "cinsel taciz suçu" işlediğini söyledi.

Polis, 16 yaşındaki kızın zanlıya "ne demek istediğini" sorması üzerine, "Sütyen al." dediğini aktardı.

Polis, zanlının "cinsel taciz"de bulunduktan sonra 16 yaşındaki kızın sağ elinden öpüp, "Bir öpücüğü hak etmedim mi?" dediğini, ardından belinden tutup kendine çekerek "cinsel saldırı"da bulunduğunu belirtti.

Polis, şikayet üzerine zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Polis, zanlının genç kıza verdiği 600 TL paranın emare alındığını belirtti.

"CİNSEL SALDIRI"YI KABUL ETTİ, "CİNSEL TACİZ"İ REDDETTİ

Zanlının 25 Ağustos’ta mahkemeye çıkarılarak iki gün tutukluluk emri alındığını anımsatan polis, zanlının aleyhine getirilen "cinsel saldırı" davasını kabul ederken, "cinsel taciz" suçunu kabul etmediğini belirtti.

Zanlının 2 çocuk sahibi olduğunu, eşinden ayrı yaşadığını, ailesinin Türkiye’de olduğunu, kendisinin ise ülkede çalışma izniyle bulunduğunu aktaran polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlıyı ülkeye bağlayan tek şeyin çalışma izni olduğunu, yargılamadan kaçabileceğini ifade ederek, tutuklu yargılanmasını talep etti.

SAVCIDAN BİR AYDA ÜÇÜNCÜ CİNSEL SALDIRI VE CİNSEL TACİZ SUÇU HATIRLATMASI

Savcı Mehmet Özyay, bir ay daha dolmadan yaşanan üçüncü cinsel saldırı ve cinsel taciz suçu olduğunu, bu tür suçların yaygınlaşarak, artmaya devam ettiğini belirtti. Özyay, geçtiğimiz haftalarda Lefkoşa kaza Mahkemesi'nin cinsel saldırı suçuna 6 ay hapis cezası verdiğini belirterek, zanlının aleyhine getirilen cinsel saldırı davasını kabul ettiğini, hapis cezası almasının kuvvetle muhtemel olduğunu, her ne kadar çalışma izni bulunsa da tüm ailesinin Türkiye’de olduğunu ve yargılamadan kaçabileceğini söyleyerek, zanlının 20 günü aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti.

ZANLIDAN "İÇ ÇAMAŞIRI OLAYI YOK" SAVUNMASI

Mahkemede söz alan zanlı ise “Yalandır, iftiradır, iç çamaşırı olayı yok.” dedi.

Mahkeme, zanlının 20 günü aşmayacak süreyle cezaevinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar