17 yaşındaki zanlı bir çocuğun bisikletini çaldı

Kamalı Haber, 22 Ekim 2024

A
A

Bir apartmanın içinden başka bir çocuğa ait bisikleti çalan 17 yaşındaki çocuk, 10 bin TL nakdi teminat şartıyla tutuksuz yargılanacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen sirkat meselesiyle ilgili tutuklanan 17 yaşındaki M.N.A. (E) teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 12 Ekim günü saat 12.30 sıralarında, zanlının İsmail Beyoğlu Caddesi üzerindeki bir apartmanda muhafaza edilen, 12 yaşındaki erkek çocuğa ait 5 bin TL değerindeki bisikletin zanlı tarafından sirkat edildiğini söyledi.

Şikayet üzerine soruşturma başlatıldığını ve zanlının 19 Ekim’de Lefkoşa’da tutuklandığını belirten polis, zanlının 20 Ekim’de çıkarıldığı mahkemede alınan 2 gün ek süre içerisinde soruşturmanın tamamlandığını, bisikletin zanlının tasarrufunda bulunarak, emare alındığını belirterek, uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 10 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 500 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve  haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar