2 valiz dolusu 70 kilo uyuşturucu yakalandı

23 Ağustos 2024

A
A

Narkotik ekipleri, bir araçta 10 kilogram kenevir, 60 kilogram yenilebilir kenevir sakızı, yaklaşık yarım kilogram kenevir reçinesi, 200 ecstasy hapı, 150 gram kokain ve çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirdi.

ZgotmplZ

Limasol’da gerçekleştirilen büyük uyuşturucu operasyonunda, 70 kilogram uyuşturucu madde ile bağlantılı olarak tutuklanan 38 ve 21 yaşındaki iki kişi hakkında Limasol Mahkemesi, yedi gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Çarşamba günü ele geçirilen uyuşturucuların ardından tutuklanan 38 yaşındaki şüpheli, dün mahkemeye çıkarılmasının ardından yeni suçlamalarla tekrar tutuklandı. 21 yaşındaki şüpheli ise dün gece tutuklandı ve bugün mahkemeye çıkarıldı.

Bu kişi, hakkında yakalama kararı çıkarılmasının ardından polise teslim olmuştu.

Narkotik ekipleri, 38 yaşındaki şüpheliye ait araçta bulunan iki valizin içinde 10 kilogram kenevir, 60 kilogram yenilebilir kenevir sakızı, yaklaşık yarım kilogram kenevir reçinesi, 200 ecstasy hapı, 150 gram kokain ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirdi.

Kıbrıs Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, duruşma öncesinde mahkeme salonunda gerginlik yaşandı. 21 yaşındaki sanığın aracını ödünç verdiğini iddia eden 38 yaşındaki şüphelinin yakınları, genç adamın ailesine yönelik tacizde bulundu. Raporda, 38 yaşındaki şüphelinin aracında uyuşturucu olduğunu bilmediği, 21 yaşındaki şüphelinin ise polisle işbirliği yapmayı reddettiği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar