3 ani ölüm: Bir kadın beyin kanaması geçirdi, bir diğeri denizde boğuldu

9 Ağustos 2024

Güncelleme: 9 Ağustos 2024

A
A

Gönyeli'de beyin kanaması geçiren genç kadın, 8 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İskele'de ise denizde rahatsızlanan 73 yaşındaki kadının kalp kapak hastalığı olduğu ve suda boğulduğu tespit edildi.

ZgotmplZ MYK Haber

Gaziveren, İskele ve Gönyeli’de üç ani ölüm vakası meydana geldi.

GENÇ KADIN BEYİN KANAMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Polis basın bültenine göre, Gönyeli’de faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan ve 31 Temmuz akşamı aniden rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alınan 27 yaşındaki Mary Ladi Musa (K), dün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Musa’ya yapılan otopsisinde ölüm sebebinin “patolojik beyin kanaması, hipertrofik kalp hastalığı, beyin ödemi ve gelişen komplikasyonlar” sonucu olduğu tespit edildi.

OTOPSİ BELİRLEYECEK

Bu sabah saat 06.15’te Gaziveren’de meydana gelen olayda Alsancak’ta yaşayan 51 yaşındaki Zekeriya Saraç (E) bulunduğu evde aniden rahatsızlandı.

Arkadaşları tarafından götürüldüğü Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Saraç’ın ölüm sebebi, yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

DENİZDE RAHATSIZLANDI

İskele’de dün saat 16.30’da yüzmek için denize giren 73 yaşındaki Miluse Valoskova (K), deniz içerisinde rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Valoskova’ya yapılan otopside ölüm sebebinin, "kalp kapak hastalığı, suda boğulma ve asfiksi" sonucu olduğu tespit edildi.

Polisin üç ani ölüm olayıyla ilgili soruşturması sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar