3 sağlık merkezi için ihale teklifleri yarın başlıyor

2 Temmuz 2024

A
A

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, sağlık merkezlerinin daha güvenli ve modern bir yapıya kavuşacağını belirtti. Dinçyürek, Güzelyurt Hastanesi, Değirmenlik ve Lapta sağlık merkezleri için ihale tekliflerinin yarın açılacağını duyurdu.

ZgotmplZ

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Havva Yekta Kurteli Mehmetçik Sağlık Merkezi, Geçitkale Sağlık Merkezi ve Serdarlı Sağlık Merkezi'ni ziyaret etti.

Serdarlı Sağlık Merkezi'nin ciddi tadilat ve tamirat ihtiyacı olduğunu belirten Dinçyürek, özellikle izolasyon ve taşıyıcı sistemlerdeki zayıflıkların tespit edildiğini ve bu binanın tamiratına yarından itibaren başlanacağını açıkladı. Bu merkezde engelli erişimi sağlanacak ve engelli tuvaleti ihtiyacı karşılanacak.

Diğer sağlık merkezlerinde de çeşitli iyileştirme çalışmaları yürütülüyor.

Havva Yekta Kurteli Mehmetçik Sağlık Merkezi'ne yeni bilgisayarlar alınırken, Geçitkale Sağlık Merkezi'ne ilave hasta müşahede odası kazandırıldı ve gerekli tamiratlar yapılacak.

Dinçyürek, Maraş Sağlık Merkezi'nde yeni bir sağlık merkezi inşaatı için ihale sürecinin başladığını, Güzelyurt Hastanesi ve Değirmenlik Sağlık Merkezi ile Lapta Sağlık Merkezi'nin yeni binaları için de ihale tekliflerinin yarın açılacağını belirtti. Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma çabalarına devam ettiklerini vurgulayan Dinçyürek, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar