Alkollü sürücü bankta oturanlara çarptı, bir kişi yaşamını yitirdi

15 Haziran 2024

Güncelleme: 16 Haziran 2024

A
A

Gemikonağı'nda yoldan çıkıp sahildeki bank üzerinde oturanların arasına dalan alkollü sürücü, ardından denize uçtu. Bankta oturan bir kişi hastanede yaşamını yitirdi.

ZgotmplZ Giynik

Gemikonağı'nda bankta oturduğu sırada aracın çarptığı bir kişi hayatını kaybetti.

Polisten verilen bilgiye göre kaza, 02.00 sıralarında Ecevit Caddesi üzerinde yaşandı.

BANKTA OTURANLARA ÇARPTI

Yönetimindeki EP 049 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyreden 22 yaşındaki Mehmet Eren Erdoğan, "aşırı sürat" ve "dikkatsizliği" sonucu sağa meyilli viraja girdiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolun solundan çıkıp kaldırıma çarpan araç, ardından kaldırımdaki bank üzerinde oturan 26 yaşındaki Naveed Akbar (E) ve 22 yaşındaki Sajidullah Khan'a (E) çarptı.

DURAMAYIP DENİZE UÇTU

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde yoluna devam eden EP 049 plakalı araç, aydınlatma direğine çarptıktan sonra, 3,40 metre yükseklikten denize düştü.

AKBAR HASTANEDE CAN VERDİ

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan bank üzerinde oturmakta olan Naveed Akbar, kaldırıldığı Cengiz Topel Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralan EP 049 plakalı araç sürücüsü Mehmet Eren Erdoğan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Aysu Demir (K) ile bank üzerinde oturmakta olan Sajidullah Khan da Cengiz Topel Hastanesi'ne kaldırıldı.

Erdoğan ve Demir tedavilerinin ardından taburcu olurken, Khan ise gözetim altına alındı.

143 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

143 promil alkollü olduğu belirlenen araç sürücüsü tutuklandı.

Soruşturma sürüyor.

2024'TE 22 KİŞİ CAN VERDİ

2024'te meydana gelen trafik kazalarında yaşamını yitirenlerin sayısı 21'e yükseldi. Bir kişi de 2023 yılında yaşanan kazanın ardından bu yıl tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetmişti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar