Alkollü sürücülerin neden olduğu iki kaza daha...

24 Eylül 2024

A
A

Dün akşam ve bu sabah meydana gelen iki kazada iki kişi yaralandı. Kazalara sebebiyet veren ve ikisi de alkollü olan sürücüler aleyhinde işlem başlatıldı.

ZgotmplZ MYK

Ülkede dün akşam ve bu sabah alkollü sürücülerin neden olduğu iki kaza meydana geldi

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nun 3-4’üncü kilometreleri arasında, dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada 39 yaşındaki Sefer Topuz (E), MJ 991 plakalı araç ile Güzelyurt istikametinde giderken, önünde Kerem Rezzakioğlu (E-27) yönetimindeki UK 280 plakalı araca çarptı.

Polisten verilen bilgiye göre, çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 87 miligram alkollü içki tesiri altındaki Sefer Topuz, yolun solundan çıkıp elektrik direğine de çarparak yan kısmı üzerine devrilip durmuştur.

Kaza sonucu yaralanarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olan Sefer Topuz aleyhinde yasal işlem başlatıldı. 

295 MG ALKOL TESİRİNDE ZİNCİRLEME KAZAYA NEDEN OLDU

Diğer yandan, Girne - Alsancak Anayolu’nun 2-3’üncü kilometreleri arasında, bu sabah saat 06.30 sıralarında, 20 yaşındaki Berat Güler (E), SP 550 plakalı araç ile 295 miligram alkollü içki tesiri altında Girne istikametinde seyrederken; kırmızı ışıkta duran Edward William Smith (E-74) yönetimindeki ND 690 plakalı salon aracın sağ arka köşesine çarptı.

ND 690 plakalı araç da çarpmanın etkisiyle ileriye doğru savrularak, önünde duran Erhan Aydınoğlu (E-49) yönetimindeki YC 572 plakalı kamyonun sol arka kısmına da çarptı.

Alkollü sürücü ise yoluna devam edip orta refüje de çarparak durdu. Kaza sonucu yaralanan ND 690 plakalı araç sürücüsü Edward William Smith, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alınmıştır.

Alkollü sürücü Berat Güler ise tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar