"Araba benim, silah ve mermiler değil"

Kamalı Haber, 26 Temmuz 2024

A
A

Gönyeli’de aracında silah ve mermi bulunan zanlı, bu durumdan haberi olmadığını savundu.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli’de aracında yapılan aramada silah ve mermi bulunan A.A. tutuklanarak, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, Gönyeli'de dün gece, 23.45 sıralarında polis ekiplerinin toprak arazide park halindeki şüpheli bir araçta arama yaptıklarını, şoför koltuğunun altında 9 mm çapında silah ve 6 adet canlı mermi bulduklarını katardı.

Zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, aynı gün evinde arama yapıldığını ancak kanunsuz herhangi bir şey bulunmadığını söyleyen polis, zanlının cep telefonunun emare olarak alındığını ifade etti.

Polis, zanlının sözlü beyanında aracın kendisine ait olduğunu ancak koltuğun altındaki silah ve mermilerden haberinin olmadığını söylediğini aktardı.

Ele geçirilen silahın balistik ve parmak izi inceleme şubesine gönderileceğini kaydeden polis memuru, meseleyle bağlantılı 2 şahıs tespit edildiğini, bu kişilerin arandığını belirtti.

Polis, zanlının serbest kalması halinde aranan şahıslara etki edebileceğini belirterek, 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar