Baba-oğul soygundan aklandı, darp suçlamasından teminata bağlandı

Kamalı Haber, 17 Temmuz 2024

Güncelleme: 17 Temmuz 2024

A
A

Lefkoşa'da bir kişiyi araçtan inerek dövüp, soygun yaptıkları suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan baba-oğul zanlıların soygun yapmadığı ortaya çıktı. Zanlılar, darp suçundan ise teminata bağlanarak, serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da bir şahsı darp edip, parasını çaldıkları iddiasıyla tutuklanan M.O. ile 17 yaşındaki oğlu G.O. soygun suçundan aklanırken, darp ve vahim zarar suçlarını işledikleri kesinleşti.

Kamera görüntülerinin incelenmesiyle soygun suçundan aklanan baba-oğul darp ve vahim zarar suçlarından mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis memuru, 4 Temmuz'da saat 05.20 sıralarında Lefkoşa’da, Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde, M.O. ve oğlu G.O. ile birlikte araç ile Gönyeli istikametine seyrederken orta refüj içerisinde yürüyen R.N.'nin yanında durup araçtan indiklerini söyleyerek, R.N.'nin vücudunun muhtelif yerlerine el ve ayakları ile vurup ciddi şekilde darp ettikten sonra, sol el parmağının kırılmasına sebep olduklarını anlattı.

YAPTIKLARI KAMERALARA YAKALANDI

Yapılan soruşturma sonucu zanlıların aynı gün Lefkoşa'da tespit edilerek, tutuklandıklarını belirten polis, zanlıların 15 Temmuz 2024 tarihinde mahkemeye çıkarılarak, aleyhlerinde 3 gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde incelenen kamera görüntülerinde, zanlıların darp ve vahim zarar suçlarını işlerken, görüldüğünü açıkladı.

DARP SUÇLAMASINI KABUL ETTİLER

Polis, zanlıların aleyhlerine getirilen darp ve vahim zarar davalarını kabul ettiklerini, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, teminat talep etti.

Yargıç, zanlıların yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışlarını yasaklayarak, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunmalarına, her ikisinin 30’ar bin TL nakit teminat yatırmalarına, Mehmet Onurlu için iki kefilin 400’er bin, G.O. için ise bir kefilin 400 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar