Başına inşaat demiri düşerek ağır yaralanmıştı...

15 Ekim 2024

Güncelleme: 15 Ekim 2024

A
A

Girne'de 3'üncü kattan başının arkasına düşen inşaat demirinin ağır yaraladığı inşaat işçisi Muhammad Waleed, tedavi gördüğü yoğun bakımda yaşam savaşını yitirdi.

ZgotmplZ

Girne'de inşaatta çalışırken 3'üncü kattan başına inşaat demiri düşerek feci şekilde yaralanan Muhammad Waleed, dün hayatını kaybetti.

Polisten verilen bilgiye göre, 10 Ekim günü saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, Kubbeli Çeşme Sokak'taki bir inşaatta çalışan 41 yaşındaki M.Y.(E), inşaatın üçüncü katından zemin katına yük kaldırma ipi ile inşaat demiri indirirken, ipten sıyrılan bir inşaat demiri, zemin katta indirilen demirleri almak için bekleyen 27 yaşındaki Muhammad Waleed'in (E) başının arka kısmına düşerek ağır şekilde yaralanmasına sebep olmuş ve M.Y. tutuklanmıştı.

Olay sonucu yaralanarak kaldırıldığı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve dün (14 Ekim 2024) yaşamını yitiren Muhammad Waleed'in ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucunda tespit edilecek.

Yürütülen ileri soruşturma kapsamında, olayla ilgili olarak S.A.(E-51) ve H.İ.Ç.(E-26) de tutuklandı. Polisin soruşturması devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar