Bıçak ve satırlı öğrenci, polisin kolunu kırdı

Kamalı Haber, 11 Temmuz 2024

A
A

Lefkoşa'da bir kişiyi darp ettikten sonra kendisini tutuklamak isteyen polise direnen ve kolunu kıran öğrenci, cezaevini boyladı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen "vahim zarar, kasti hasar, ciddi darp, polisi darp ve görevinden men, korkutmak amacıyla silah taşıma, kanunsuz bıçak taşıma, rahatsızlık, uygunsuz tavır ve hareket" suçlarından tutuklanan Nijeryalı U.M.M. bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının 10 Temmuz günü 17.00 sıralarında Küçük Kaymaklı'da bulunan bir apartmanda olay çıkardığını söyledi.

Polisin anlatımına göre, apartman sakini K.V., merdiven boşluğunda bulunan zanlıya apartmanı terk etmesini istedi.

Zanlı U.M.M. bunun üzerine K.V.’nin kaldığı dairenin kapısını tekmeleyip, yanındaki bıçak ve satırla üzerine yürüdü, bacağını tekmeledi, sağ ayağının baş parmağına basıp, ciddi şekilde darp etti.

Olay yerine giden ve kendisini tutuklamaya çalışan görevli polislere de direnen zanlı,  polis memuru M.A.’yı ittirerek sağ ön kolunun kırılmasına neden oldu.

Ardından bindirildiği resmi plakalı aracı teklemeyerek maddi zarara yol açtı. Polis, bıçak ve satıra el koydu.

Polis, zanlının aktif öğrenci olduğunu ancak daimi adresi ve kalacak yeri olmadığını, serbest kalması halinde yine aynı suçları işleyebileceğini ifade ederek, tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 75 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar