Bir kadını bıçakla tehdit eden öğrenci, teminatla serbest

28 Haziran 2024

A
A

Kız arkadaşını sürekli dışarı gezmeye çıkarıyor diye tartıştığı kadını, boğazına bıçak dayayıp öldürmekle tehdit eden ve öğrenci olan zanlı, teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda kullanılan bıçak ise bulunamadı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen olayda kız arkadaşıyla gezmeye gittiği gerekçesiyle Ş.Ş. isimli 22 yaşındaki kadının boğazına bıçak dayayarak tehdit eden M.Y.D., "Şiddet Tehdidi, Korkutmak Amacıyla Silah Taşıma, Kanunsuz Bıçak Taşıma, Sarhoşken Tasarrufunda Silah Bulundurma, Sarhoşluk" suçlarından yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis memuru, zanlının 26 Haziran saat 00.40'da Lefkoşa'da bir apartmanın merdiven boşluğunda, kız arkadaşı Ö.A. ile sürekli gezmeye gittiği gerekçesi ile Ş.Ş. isimli kadınla tartıştığını aktaran polis, zanlının bu sırada, yanındaki ekmek bıçağını Ş.Ş.’nin boğazına dayadığını ve "Bu kızı bir daha dışarı çıkarırsan seni öldürürüm." diyerek, tehdit ettiği söyledi.

Polis, olay yeri çevresinde yapılan aramada emare bıçağın bulunamadığını ve yapılan alkol testinde zanlının 100 promil alkollü olduğunun tespit edildiğini kaydetti.

Soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının üniversite öğrencisi olduğunu söyleyen polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 70 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 500 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar