Boğazına bıçak dayayıp, ölümle tehdit etti

Kamalı Haber, 26 Haziran 2024

Güncelleme: 28 Haziran 2024

A
A

Kız arkadaşı ile sürekli gezmeye gittiği gerekçesi ile tartıştığı kadını, boğazına bıçak dayayıp öldürmekle tehdit eden zanlı tutuklandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen olayda, kız arkadaşıyla gezmeye gittiği gerekçesiyle Ş.Ş. isimli 22 yaşındaki kadının boğazına bıçak dayayarak tehdit eden M.Y.D., "şiddet tehdidi, korkutmak amacıyla silah taşıma, kanunsuz bıçak taşıma, sarhoşken tasarrufunda silah bulundurma, sarhoşluk" suçlarından tutuklanarak, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.  

Mahkemeye bilgi veren polis, olayın, bu gece saat 00:40'da yaşandığını belirtti.

Zanlı M.Y.D.'nin, bir apartmanın merdiven boşluğunda, kız arkadaşı Ö.A. ile sürekli gezmeye gittiği gerekçesi ile Ş.Ş. isimli kadınla tartıştığını aktaran polis, zanlının bu sırada, yanındaki ekmek bıçağını Ş.Ş.’nin boğazına dayadığını ve "Bu kızı bir daha dışarı çıkarırsan seni öldürürüm." diyerek, tehdit ettiği söyledi.

Polis, olay yeri çevresinde yapılan aramada emare bıçağın bulunamadığını ve yapılan alkol testinde zanlının 100 promil alkollü olduğunun tespit edildiğini kaydetti.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini, bıçağın arandığını ve zanlının serbest kalması halinde aranan emare ile alınacak ifadelere müdahale edebileceğini belirterek, iki gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının iki gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar