Daireyi, boşandığı eşinden habersiz ilk eşinden olan oğluna devretti

Kamalı Haber, 12 Ağustos 2024

A
A

Eski eşiyle evliyken oturdukları daireyi mahkemeden izinsiz devreden zanlı, davayı kabul etmedi. Zanlı, mahkemede şahsi kefalet senedi imzalaması şartıyla serbest bırakıldı.

ZgotmplZ

Boşandıktan sonra eşiyle birlikte yaşadıkları apartman dairesini mahkemeye beyan etmeden izinsiz olarak, ilk eşinden olan oğlunun adına devreden G.V., teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının Y.S. ile boşandıktan sonra evli oldukları süre içerisinde birlikte yaşadıkları Gönyeli’deki bir apartman dairesini mahkemeye beyan etmeden izinsiz olarak ilk eşinden olan oğluna devrettiğini, meselenin kendilerine mahkeme emriyle bildirilerek, zanlıya dün yazılı dava tebliğ edildiğini ancak zanlının davasını kabul etmediğini açıkladı. 

Zanlının aile yasasına aykırı hareket ettiğini, bu suçun 5 yıla kadar hapis veya asgari ücretin 40 katı para cezası öngördüğünü belirten polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, Romanya ve KKTC vatandaşı olduğunu belirterek, teminat talep etti.

Yargıç, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanarak tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulmasına, 2 haftada bir gün en yakın polis karakolunda ispat-ı vücutta bulunmasına ve 50 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına emir verdi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar