Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oldu

12 Eylül 2024

Güncelleme: 13 Eylül 2024

A
A

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatı, "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" başlığıyla kitaplaştırıldı. Kitap, Bahçeli’nin siyasi yaşamının bilinmeyen yönlerini ve özel hayatına dair kesitleri içeriyor.

ZgotmplZ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatı, "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" başlığıyla kitaplaştırıldı.

KİTAPTA NELER ANLATILIYOR?

MHP’den yapılan açıklamada, Bahçeli’nin Türkiye siyasetinde önemli bir figür olduğuna, ülkenin iç ve dış tehditlere karşı korunmasında ve kaotik dönemlerin aşılmasında önemli katkılar sağladığına vurgu yapıldı. Bahçeli’nin tavizsiz duruşunun, yalnızca ülkenin çıkarlarını gözeten bir tutumun yansıması olduğu belirtildi. Açıklamada, Bahçeli’nin klasik siyasetçi anlayışından uzak olduğu, siyaset yapma amacının salt iktidar elde etmekten ziyade, ülkenin selameti ve milletin bölünmez varlığını muhafaza etmek olduğu ifade edildi.

Bahçeli’nin, özel hayatına dair konulara bugüne dek girmemeyi tercih ettiğine dikkat çekilirken, bu nedenle hakkında anlatılanların genellikle kulaktan dolma bilgilerden ibaret kaldığı belirtildi. Siyasi konularda zaman zaman kasıtlı dezenformasyonlarla karşılaştığı da belirtilen Bahçeli’nin, bu kitapla birlikte hayatındaki pek çok çarpıtmanın doğrularının aktarılmasının amaçlandığı ifade edildi.

KİTABIN HAZIRLIK SÜRECİ VE İÇERİĞİ

Kitap, Devlet Bahçeli’nin hayatından kesitler ve önemli anları sunan bir fotobiyografi olarak hazırlandı. Uzun yıllardır Bahçeli ile çalışan İNC Araştırma ve İletişim Danışmanlığı tarafından, Dr. Neslihan Çelik yönetiminde yaklaşık bir yıl süren titiz bir çalışma sonucunda oluşturuldu. Bu kitap, Bahçeli’nin özel hayatına dair ilk kez izler sunduğu, kişiliğinin farklı yönlerinin tanınmasına imkan veren bölümler de içeriyor. Bu özel yaşam kesitleri, tadımlık nitelikte sunularak Bahçeli’nin dünyasına daha yakından bakış imkanı sağlıyor.

Kitabın, Bahçeli’nin henüz görevinin başındayken yayınlanmasına müsaade etmesi, onun dünyaya bakış açısının farklı bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Kitabın, özellikle gençlerin düşünce dünyasına, siyasal gelişimlerine ve Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim” ilkesinin tam olarak anlaşılmasına katkı sağlaması umuluyor.

TANITIM VİDEOSU PAYLAŞILDI

MHP’nin sosyal medya hesabında kitabın tanıtım videosu da paylaşıldı. Videoda, “Milliyetçi Hareket Partisi, bir siyasi partiden çok daha fazlasıdır. Davadır, duadır, şehittir, mahpustur, mağdurdur, acıdır, gözyaşıdır. Bitmeyen mücadele, vazgeçilmez yemindir. Anadolu’nun tertemiz çocuklarıyla yokluktan var olan bu davayı, şimdi yeniden millete gidip anlatma zamanıdır.” ifadeleri yer aldı.

Bu videoyla birlikte kitabın yakında okuyucularla buluşacağı duyuruldu. Kitap, Bahçeli’nin hayatına, siyasi mücadelesine ve özel yaşantısına ışık tutarak, tarihe not düşmek ve kamuoyunun merak ettiği pek çok konuya açıklık getirmek amacını taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar