Dikkatsizce ana yola çıktı, 2 araç takla attı: 4 yaralı

22 Ekim 2024

Güncelleme: 22 Ekim 2024

A
A

Park yerinden dikkatsizce Girne-Tatlısu ana yoluna çıkan kamyonet sürücüsü zincirleme kazaya neden oldu. 3 araçtan 2'sinin takla atarak durabildiği kazada 4 kişi yaralandı.

ZgotmplZ

Girne-Tatlısu ana yolunda bugün saat 11.45 sıralarında meydana gelen kazada, dikkatsizlik sonucu üç aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası yaşandı.

Brothers Market'in park alanından güney istikametine doğru hareket eden 48 yaşındaki Ali Demirci, yönetimindeki JE 726 plakalı kamyonet ile ana yol konumunda bulunan Girne-Tatlısu ana yoluna dikkatsizce giriş yaptı. Bu esnada, doğu yönünde seyir halinde olan 50 yaşındaki Ali Kayım'ın kullandığı UT 957 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle, Ali Kayım’ın aracı kontrolünü kaybederek savruldu ve karşı istikametten gelmekte olan 54 yaşındaki Tanya Hudson’ın yönetimindeki ZNC 670 plakalı salon araca çarptı.

HER İKİ ARAÇ TAKLA ATTI

ZNC 670 plakalı araç, yolun güney kısmında tavanı üzerinde dururken, UT 957 plakalı araç ise sol yan kısmı üzerine devrildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, ZNC 670 plakalı aracın sürücüsü Tanya Hudson ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 70 yaşındaki Andrew Hudson, 70 yaşındaki Shirley Theresa Salkey ve 50 yaşındaki Delroy George Hudson'ı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırdı.

Yapılan ilk müdahalelerin ardından, Tanya Hudson, Andrew Hudson ve Delroy George Hudson Ortopedi Servisi’nde müşahede altına alınırken, durumu daha ciddi olan Shirley Theresa Salkey, Lefkoşa'daki Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek Cerrahi Servisi’nde gözetim altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar