Dövülen köpekle ilgili polis devrede

13 Ekim 2024

Güncelleme: 14 Ekim 2024

A
A

Yalova Spor Kulübü yöneticileri, sahalarının girişinde yaralı halde buldukları bir köpeği tedavi için veterinere götürdüklerini ve olayın şu an tamamen polisin kontrolünde olduğunu açıkladı.

ZgotmplZ

Bir köpeğin dövülmesi olayıyla ilgili açıklama yapan Yalova Spor Kulübü yöneticileri, sahalarının girişinde yaralı halde buldukları köpeği tedavi olması için veterinere götürdüklerini ve polise şikayette bulunduklarını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Geçtiğimiz gün sahamızın girişinde meydana gelen üzücü olayla ilgili derin bir üzüntü içerisindeyiz. 80 yılı aşkın tarihinde her zaman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını amaçlayan ve onların iyi bir birey olarak yetişmelerine katkı sağlayan Yalova Spor Kulübü, bu doğrultuda yoluna kararlılıkla devam etmektedir.

Olay günü, iki yöneticimiz sahamızın girişinde yaralı bir köpek bulmuş, hemen müdahale ederek köpeği tedavi için götürmüş ve olayla ilgili olarak polise resmi şikayette bulunmuştur. Bu durum, yöneticilerimiz tarafından sosyal medya hesaplarında da paylaşılmıştır.

Yalova Spor Kulübü olarak kamera kayıtlarını tüm yetkili mercilere teslim etmiş bulunmaktayız. Olay, şu an tamamen polisimizin kontrolündedir. Polis teşkilatımıza gereğinin yapılacağı konusunda güveniyor ve kamera kayıtlarını ilgili makamlara ilettiğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Yalova Spor Kulübü olarak, bu vahşi olayın üstünün örtülmesine veya yanlış anlaşılmalara izin vermeyeceğimizi açıkça belirtiriz. 81 yıllık camiamızın, konuyla ilgili hiçbir suçu olmadığına bir kez daha dikkat çeker, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.''

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar