Dudaktan öpüşme görüntüleri sonrası Polat ve kardeşine gözaltı

21 Ekim 2024

Güncelleme: 22 Ekim 2024

A
A

Bir gece kulübünde çekilen görüntüler nedeniyle "hayasızca hareketler" suçundan haklarında re'sen soruşturma başlatılan Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı.

ZgotmplZ

Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan resen soruşturma başlatıldı.

Türkiye'de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun sosyal medyada yayınlanan Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen görüntülerine ilişkin harekete geçti.

Başsavcılık, Polat ve Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan resen soruşturma başlattı.

Yapılan incelemelerin ardından, her iki isim gözaltına alındı. Kontrol için hastaneye sevk edilen iki kardeşin kontrol sonrası adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Sosyal medyaya yansıyan söz konusu görüntülerde, dans edip şarkı söyleyen Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu'nun dudak dudağa öpüştüğü görülmüştü.

Dilan Polat, Anadolu 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme" ile "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında 19 Ağustos'ta tahliye olmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar