"Dur" ihtarına uymayan alkollü sürücü polise çarptı

3 Eylül 2024

Güncelleme: 3 Eylül 2024

A
A

Gazimağusa ve Lefkoşa'da iki kaza meydana geldi. Kazaların birinde bisiklet sürücüsü, diğerinde polis memuru yaralandı.

ZgotmplZ
Temsili
PGM

Gazimağusa ve Lefkoşa'da meydana gelen iki kazada, biri görevli polis memuru olmak üzere iki kişi yaralandı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ POLİSE ÇARPTI

Gazimağusa’da, saat 01.30 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı'nda MM 149 plakalı araç ile kuzey istikametinde seyreden 20 yaşındaki Mustafa Kağan Bakır (E), Doyis Döner önlerine geldiğinde, trafik kontrolü yapmakta olan görevli polisin memurunun "Dur!" talimatına uymadı.

Yoluna devam eden 225 miligram alkollü içki tesiri altındaki Bakır, aracın sağ kısmı ile polis memuruna çaptı.

Çarpmadan sonra yola devam ederek Adsız Asker Sokağı'na dönüş yapan MM 149 plakalı araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir işyerinin merdiven basamaklarına da çarpıp durdu.

Kaza sonucu yaralanan polis memuru, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde sağ elinde kırık teşhisi ile yapılan tedavisinin ardından taburcu olurken, araç sürücüsü tutuklandı.

Lefkoşa’da dün saat 23.00 sıralarında, Gelibolu 12’inci Sokak'ta bisikletli ile aracın çarpışması sonucu, bisiklet sürücüsü yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre, bisiklet ile batı istikametinde seyreden Abdulla Narbayev (E-37), dikkatsizce yolun sağına geçtiği sırada karşı istikametten gelen Toluwanımı Emmanuel Boluwaji (E-24) yönetimindeki VH 601 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan bisiklet sürücüsü, kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı. 

Kazalara ilişkin soruşturma devam ediyor.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar