Ercan'da yasa dışı ilaçlarla ülkeye girdi: Cezaevine gönderildi

Kamalı Haber, 13 Haziran 2024

A
A

Ercan'dan valizinde muhtelif marka ve miktarda cinsel gücü artırıcı ve yeşil reçeteye tabi hap ve ilaçlarla ülkeye giren ve Alman vatandaşı olan zanlı, tutuklu yargılanmak üzere, 20 günü aşmayacak süre ile cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Ercan Havalimanında KKTC'ye yolcu olarak giriş yaptığı esnada valizinde cinsel gücü artırıcı ve yeşil reçeteye tabi hap ve ilaçlar bulunarak tutuklanan Alman vatandaşı B.B. yeniden mahkemeye çıkarıldı.


 
Mahkemede olguları aktaran polis, 7 Haziran 2024'te saat 03.00 sıralarında, zanlının valizlerinde yapılan aramada, "3 kutu 200 mg. Tilitin marka ilaç, 2 kutu 20 tüp toz, 50 adet 60 mg Vidalista, 1 kap içerisinde 30 adet 8 mg Subutez hap, 14 adet beyaz içerikli kapsül" bulunduğunu belirterek, zanlının "İlaç ve Eczacılık Yasası'na Aykırı Harekette Bulunma" suçundan tutuklandığını, ilaçlara emare olarak el konulduğunu söyledi.

Zanlının 2 kez mahkemeye çıkarılarak, alınan toplam 6 gün tutukluluk süresi içerisinde gerekli soruşturmanın yapıldığını söyleyen polis, zanlının Alman vatandaşı olduğunu, ülkeye turist vizesiyle giriş yaptığını belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının 20 günü aşmayacak süreyle cezaevinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar