Erhürman: Memlekete umutsuzluğu yaymaya çalışıyorlar

2 Ekim 2024

Güncelleme: 2 Ekim 2024

A
A

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümeti hedef alarak, "çocuklarımız göç yollarına bakıyor ama bunu değiştireceğiz. Halkımızın yüzü gülecek, bu böyle gitmeyecek" dedi.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Çatalköy ve Esentepe CTP Ocak Örgütleri'nin düzenlediği dayanışma gecesinde yaptığı konuşmada, CTP’nin yerel yönetimlerdeki başarısını merkezi yönetimde de sürdüreceğini vurguladı.

CTP'nin yerel yönetimlerde büyük başarılara imza attığını belirten Erhürman, halkın yüzünü güldürecek projelere imza attıklarını söyledi. Erhürman, "Çocuklarımız göç yollarına bakıyor ama bunu değiştireceğiz. Bu böyle gitmeyecek, halkımızın yüzü gülecek" diyerek kararlılığını dile getirdi.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ülkede umutsuzluğun yayılmaya çalışıldığını kaydederek, “Memlekette bir mutsuzluk ve umutsuzluk yaymaya çalışıyorlar. ‘Biz bir şey yapamayız, okul bile yapamayız, çocuklar konteyner sınıflarda vakit geçirsinler’ diyen birileri var” diye konuştu.

CTP’nin yerel yönetimlerdeki başarılı olduğunu söyleyen Erhürman, “Mevzuata göre harcaması gereken paranın kimi yerde 100 katını, kimi yerde 10 katını, kimi yerde sıfırdan okul yapan, bu memleketin çocuklarının gailesini çeken insanlar var. Biz bunun gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erhürman, CTP'nin yerel yönetimlerdeki başarısını merkezi yönetimde de sürdüreceklerini belirterek, “Bu memleketin üstündeki kara bulutları dağıtmak zorundayız" dedi

CTP’nin belediyelerde, merkezde ve cumhurbaşkanlığında halkın yüzünü güldüreceğine inandığını ifade eden Tufan Erhürman, konuşmasını "Çocuklarımız göç yollarına bakıyor ama bunu değiştireceğiz. Halkımızın yüzü gülecek, bu böyle gitmeyecek" diyerek konuşmasını tamamladı.

CTP Girne İlçe Başkanı Ongun Talat da konuşmasında, partililere iktidara hazırlanmaları çağrısında bulunarak, CTP’nin vizyonunu merkezi iktidara taşıma zamanının geldiğini ifade etti. Talat, Erhürman'ın New York’taki temaslarının Ersin Tatar'ın bıraktığı boşluğu doldurduğunu belirterek, CTP’nin liderliğinde ülkenin geleceğine dair umutlu mesajlar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar