Erhürman'dan ''ironik'' paylaşım: En üst düzey yetkililer sorunu çözecek!

8 Ekim 2024

Güncelleme: 8 Ekim 2024

A
A

Tufan Erhürman "Memleketin en üst düzey yetkilileri bu sorunu eninde sonunda çözüp hepimizi bu doğal afetten kurtaracak, huzur ve güven ortamını tesis edecek yolu bulacaklardır elbette!" diyerek sürecin tuhaflığına atıfta bulundu.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabı üzerinden Meclis’in hala açılmamasıyla ilgili tepki gösterdi.

Erhürman, Meclis Başkanı Zorlu Töre’nin dün akşam Meclis'te olmasına rağmen Meclisin açılmadığını belirtti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın, "Meclis'i açma krizi" nedeniyle Türkiye'deki programını iptal edip adaya geri dönmesine dikkat çeken Erhürman, Tatar'ın adaya dönmesinin üzerinden bir saat geçmesine rağmen Meclis'in hala açılmadığını vurguladı.

Erhürman, Cumhurbaşkanı Tatar'ın ülkeye döner dönmez vekalet sorununun ortadan kalktığını hatırlattı ancak buna rağmen Meclis'in açılmamasını eleştirdi.

Paylaşımında, bu sürecin devam eden bir "ikna süreci" olarak ifade edildiğini ve memleketin en üst düzey yetkililerinin "kriz çözmek" için büyük bir çaba sarf ettiğini ironik bir şekilde vurguladı.

Erhürman, krizin ne olduğunu net bir şekilde ifade ederek, hükümetin 29 milletvekiline sahip olmasına rağmen kendi gösterdiği adaylara destek verecek 26 oyu bulamamasına ve hatta oylamayı başlatmak için Meclis'i açamamalarına dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar