Evinde uyuşturucu ve mermiler bulundu

Kamalı Haber, 13 Temmuz 2024

Güncelleme: 14 Temmuz 2024

A
A

Lefkoşa'daki evinde uyuşturucu madde ve tüfek mermileri ile aracında döviz cinsinden nakit para bulunan zanlı, mermileri askerdeyken yerde bulduğunu ifade etti. Zanlıya, çıkarıldığı mahkemede 3 gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen kanunsuz uyuşturucu ve patlayıcı madde tasarrufu suçlarından tutuklanan Ö.Ç., bugün mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, 12 Temmuz 2024 tarihinde, Lefkoşa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ile Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından zanlının Surlariçi bölgesinde kalmakta olduğu evde arama yapıldığını aktardı.

Aramada, yaklaşık 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, 4 adet canlı, 3 adet boş kovan ve 3 adet de çekirdekten oluşan G3 tüfek mermisi ele geçirildiğini söyleyen polis, zanlıya ait evin önündeki araçta yapılan aramada ise 2 bin euro, 800 ABD Doları ile 190 sterlin nakit para tespit edilerek emare olarak alındığını belirtti.

Polis, tutuklanan zanlının ifadesinde uyuşturucu maddenin kendisine ait olduğunu ve içtiği zamanlardan kaldığını, mermileri askerlik yaptığı dönemde yerde bulduğunu söylediğini aktararak, soruşturmanın yeni başladığını, maddenin analize, mermilerin balistik incelemeye gönderileceğinden zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar