Fatma Ünal'dan "PM listesi" açıklaması: Listem yok, manipülasyon

20 Eylül 2024

A
A

UBP Girne Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünal, elinde Parti Meclisi aday listeleri olduğu iddiaları üzerine "yalan, iftira, manipülasyon" açıklaması yaptı.

ZgotmplZ Fatma Ünal / Facebook

Girne'de faaliyet gösteren "Juju" adlı iş yerinin sahibi ve Ulusal Birlik Partisi Girne İlçesi Kadın Kolları Başkanı olan Fatma Ünal, 21 Eylül'deki kurultayda seçimi yapılacak parti meclisi üyeleri için elinde aday listesi olduğu iddiaları üzerine bir açıklama yaptı.

Ünal, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu olay çirkin bir yalandır, iftiradır ve manipülasyon yaratmaya yönelik bir girişimdir. Ne bir PM listem vardır ne de olacaktır. Tüm adaylara eşit mesafedeyim." dedi.

Fatma Ünal'ın "Uyarı" diyerek başladığı açıklaması şöyle:

"Değerli Ulusal Birlik Partili kardeşlerim;

Her kongre ve kurultay öncesi olduğu gibi yine şahsımı kullanarak manipülasyon yapmaya çalışanlar devreye girmiştir.

Elden ele dolaştırılan Parti Meclisi aday listeleri, adım kullanılarak sağa sola gönderilmektedir. Ne bir PM listem vardır ne de olacaktır.

Bu olay çirkin bir yalandır, iftiradır ve manipülasyon yaratmaya yönelik bir girişimdir.

UBP’nin Girne kadın kolları başkanı olarak, tüm adaylara eşit mesafedeyim. Yarışan tüm adaylar gibi Kazanacak olan tüm adaylar da partimizin adayıdır.

Bu mesnetsiz, delilsiz, dayanaksız iftiralara karşı her tür hukuki hakkımı kullanacağımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Biliyorum bu oyunlara gelmeyecek ve en doğru kararı sizler vereciksiniz.

Büyük UBP’nin Büyük kurultayı, bir demokrasi şöleni olarak gerçekleşecek ve bu kurultayın tek kazananı yine UBP olacaktır."


Fatma Ünal'ın adı, son dönemde diploma usulsüzlüğü soruşturmasında "ayrıcalıklı muamele" gördüğü ve kadın kolları seçiminde "usulsüzlük" yaptığı iddiaları ile anılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar