Gazimağusa'da bazı köyler 6 saat elektriksiz

18 Ekim 2024

Güncelleme: 18 Ekim 2024

A
A

Gazimağusa'da bazı köylere bugün 6 saat süreyle elektrik verilemeyecek. Göçeri ve Dağyolu'nda da 1.5 saat sürecek elektrik kesintisi olacak

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek) planlı elektrik kesintilerine devam ediyor.

Gazimağusa Trafo Merkezi'nde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle bugün bazı bölgelerde 09.00 ile yaklaşık 15.00 saatleri arasında 6 saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Kıb-Tek’ten verilen bilgiye göre, kesintiden; Akova, Yıldırım, Akova Ağıllar, Cemer Su, Boğaziçi, Sınırüstü, Ötüken, Aygün, Kuzucuk, Alaniçi, Dörtyol, Dörtyol Ağıllar Bölgesi, Pirhan, İnönü, Sütlüce, Pınarlı, Ulukışla, Aslanköy, Aslanköy Askeri Tesisler, Gönendere, Tirmen, Tirmen İçme Suyu Pompası, Ergenekon, Geçitkale, Geçitkale Ağıllar, Çamlıca, Yamaçköy, Mallıdağ, Çınarlı ve Baz İstasyonları, Tatlısu içi, Köy Su Kuyusu, Anayol Seralar Bölgesi, Tatlısu sahil, Sahil Benzin İst. bölgesi, Eski Tavuk Çiftliği, Sahil Seralar Bölgesi, Mallıdağ Kavşağı-Küçük Erenköy arası sahil ve Küçük Erenköy, Altınova köyü ve Ağıllar köyü etkilenecek.

GÖÇERİ VE DAĞYOLU'NDA ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

Göçeri ve Dağyolu köylerine bu sabah bir buçuk saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Kıb-Tek’ten verilen bilgiye göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarın 09.30 ile yaklaşık 11.00 saatleri arasında Göçeri ve Dağyolu köylerinde elektrik kesintisi olacak.

Elektrik enerjisi, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceğinden, şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması istendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar