Gece kulübü önünde 2 silah ve mermilerle yakalandılar... İki zanlı 3 gün tutuklu

Kamalı Haber, 15 Temmuz 2024

Güncelleme: 15 Temmuz 2024

A
A

Alayköy'de yol kenarına bırakılan poşeti alarak, gittikleri gece kulübü önünde polisi görünce araçtan atan iki kişi, poşette iki silah ve mermiler bulununca tutuklandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılara 3 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli Polis Karakolu ile Cürümleri Önleme Şubesi'nin (CÖŞ) ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda 2 adet silah, 25 mermi ele geçirilirken, tutuklanan R.K. ile İ.Ü., mahkemeye çıkarıldı.

YOL KENARINA BIRAKILMIŞ POŞETİ ALARAK GECE KULÜBÜNE GİTTİLER

Polis memuru mahkemede olguları aktararak, 14 Temmuz'da Alayköy’de yol kenarında şüpheli bir poşet tespit edildiğini, 15 Temmuz saat 01.00 sıralarında bir aracın yol kenarına bırakılan poşeti aldığını ve bölgedeki bir gece kulübüne gittiğini belirtti.

POŞETTEN 2 SİLAH VE 25 MERMİ ÇIKTI

Zanlıların gece kulübünün park yerinde polis ekiplerini görünce poşeti araçtan attıklarını anlatan polis, ekiplerin poşette 2 adet 99 mm çapında tabanca, 25 adet 7.65 mm mermi bularak, emare aldıklarını ve her iki zanlının olay mahallinde suçüstü tutuklandıklarını açıkladı.

Polis, zanlıların sorgulandığını, R.K.’nin poşeti yol kenarından aldığını, İ.Ü.’nün gece kulübünün park yerinde polisi görünce poşeti araçtan attığını itiraf ettiğini söyledi.

Soruşturmanın yeni başladığını, alınacak ifadeler ve incelenecek kamera görüntüleri olduğunu, her iki zanlının ikametgahlarında ve iş yerlerinde arama yapılacağını belirten polis, ayrıca silah ve mermilerin balistik incelemeye gönderileceğini belirterek, 3 gün süre istedi. Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar