Girne Belediyesi affetmiyor! Belediye aracına bile ceza yazıldı

21 Temmuz 2024

Güncelleme: 21 Temmuz 2024

A
A

Park yasağı olan alanlara araç park eden sürücülere göz açtırmayan Girne Belediyesi ekipleri, yanlış yere park eden belediyeye ait hizmet aracına bile ceza kesti.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi, park yasağı olan alanlara araç park eden sürücülere göz açtırmıyor.

Bu sıkı uygulama, yanlış yere park eden belediyeye ait bir hizmet aracına bile ceza kesilmesiyle dikkat çekti.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dün, kale arkasında yanlış park eden vatandaşlarımıza doğal ve doğru olan yapıldı ve ceza yazıldı. Bir vatandaşımız, bunu bir sosyal medya gazetesine göndererek tören günleri ceza yazılmaması gibi enteresan bir öneride bulundu. Eksik olmasın, sosyal medya gazetesi de bunu paylaştı. Bana göre bugün yaşadığımız sorunların bir sebebi de tam buradadır: Kendimizde her şeyi yapma hakkı görmemiz ve bunu diğer yanlış örnek veya önerilerle haklı çıkarma istencimiz."

BELEDİYE ARACINA CEZA!

Başkan Şenkul, yanlış park eden belediye aracına 3 gün önce yazılmış cezayı gösteren bir fotoğrafı paylaşarak, "Girne Belediyesinin düzen kurmak için adaletten bir milim ödün vermediğini daha net anlatabilelim. İyi pazarlar" ifadelerini kullandı.

Girne Belediyesi, adaletin ve düzenin korunması için herkese eşit mesafede durarak, yanlış park eden tüm araç sahiplerine ceza kesmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar