Hayvancılar, eylemin akıbetine İsias duruşması sonrası karar verecek

10 Haziran 2024

A
A

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, eylemlerinin gidişatını değerlendirmek üzere yaptıkları toplantıda, yarınki İsias Otel duruşması nedeniyle eyleme üç gün ara vererek, yol haritalarını cuma günü belirleme kararı aldıklarını açıkladı.

ZgotmplZ

Eylem sürecine devam eden Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu, eylemin gidişatını değerlendirmek üzere saat 12.00’de Birlik binasında toplandı.

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, Adıyaman’da görüşülecek İsias Otel davası nedeniyle yarından itibaren eyleme üç gün ara verdi.

Hayvan üreticileri, 14 Haziran Cuma günü yeni yol haritasını belirleyeceklerini açıkladı.

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, birlik binasında yaklaşık bir saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından basına açıklama yaptı.

Naimoğulları, “Türkiye’de ‘İsias Otel’ davası görüşülecek. Siyasiler, oraya gidecek. Muhataplarımız perşembe günü dönecek. İsias Otel davası bizim için çok önemli bir konudur.” dedi.

İsias Otel davası nedeniyle eyleme üç gün ara verdiklerini kaydeden Naimoğulları, 14 Haziran Cuma günü yeni yol haritasını belirleyeceklerini kaydetti.

Naimoğulları, sabah yaptığı açıklamada, bugünkü toplantıda eylemin gidişatının değerlendirileceğini, ardından basına açıklama yapacaklarını ifade etmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar