Hükümet harekatın 50'nci yılı için hazırlanıyor

17 Haziran 2024

Güncelleme: 17 Haziran 2024

A
A

Başbakan Üstel, 20 Temmuz Mutlu Barış Harekatı’nın 50'nci yılını görkemli törenler ve etkinlikle kutlamaya hazırlandıklarını belirtti.

ZgotmplZ

Başbakan Ünal Üstel, bayram ziyaretleri kapsamında, Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi’ni ziyaret etti.

Üstel, ziyarette, gazilerin bayramını kutlarken, şehitleri de rahmetle andı.

Ünal Üstel, 20 Temmuz Mutlu Barış Harekatı’nın 50'nci yılını görkemli törenler ve etkinlikle kutlanacağını belirterek, şöyle devam etti:

“Geçmişimizi unutmayacak, şehitlerimize, gazilerimize vefayı asla unutmayacağız. KKTC devleti, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanıyla sulanarak kurulmuştur. Bizler devletimizi yaşatmaya, dünya ile kucaklaşmasını sağlamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarette Başbakan Ünal Üstel'in eşi Zerrin Üstel, Meclis Başkanı Zorlu Töre, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş ve bazı milletvekilleri de yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar