İki kız çocuğunu taciz iddiasıyla tutuklandı

Kamalı Haber, 19 Haziran 2024

A
A

Dikmen Boğazköy'de, parkta oynayan iki kız çocuğunu taciz edip evlerine kadar takip ettiği iddia edilen zanlıya, soruşturma kapsamında üç gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Boğazköy’de meydana gelen çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz suçlarından yakalanan Pakistanlı A.R. dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, olayın 17 Haziran saat 19.00 sıralarında Boğazköy’de bulunan bir apartmanın önünde meydana geldiğini söyledi. 

Polis, Girne Dikmen’de yaşayan zanlının apartmanın yakınlarındaki çocuk parkında oynayan 11 yaşlarındaki iki kız çocuğunun yanına giderek, cebinden 200 TL çıkardığını, parayı vereceğini söyleyerek, çocukların adlarını sorduğunu açıkladı. 

Zanlının çocuklardan birini alından ve yanağından öptüğünü, diğerini ise belinden sardığını dile getiren polis, çocukları evlerine kadar takip ettiğini de belirterek, şikayet üzerine 17 Haziran’da tespit edilerek tutuklandığını kaydetti.

Polis, resmi tatil olmasından dolayı muhaceret araştırması yapamadıklarını, incelenecek kamera görüntüleri, temin edilmesi gereken ifadeler olduğunu kaydederek, soruşturma amaçlı zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar