İskele'de Çalışma Bakanlığı daireleri tek binada toplanacak

24 Temmuz 2024

A
A

İskele’de bakanlığa bağlı tüm dairelerin tek merkez binada toplanması için proje çalışması sürüyor.

ZgotmplZ

İskele bölgesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Sigortalar Dairesi, İhtiyat Sandığı Dairesi, Çalışma Dairesi ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ni tek bir çatı altında toplayacak Merkez Bina Projesi için çalışma başlatıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın İskele merkezde 2 bin 100 metrekarelik arazide inşa edeceği bin metrekarelik binanın proje çalışmaları devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, projenin yer alacağı arazide incelemelerde bulundu.

Bakan Gardiyanoğlu’na Bakanlık Müsteşarı Tahir Serhat, İhtiyat Sandığı Dairesi Müdürü Ertunç Doğu, İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Darbaz ile İhtiyat Sandığı Dairesi yönetim kurulu üyeleri Yakup Latifoğlu ve Metin Gökalp eşlik etti.

Gardiyanoğlu, İskele Bölgesi’ne ayrı bir önem verdiğini hatırlatarak İskele'nin devlet çatısı altında olduğunu hissetmesi gerektiğini hep vurguladığını kaydetti.

Hizmetler anlamında eksikliklerin tamamlanması için çalışmalara başlandığını ifade eden Gardiyanoğlu, çalışma hayatı ile ilgili ciddi bir yoğunluğun yaşandığı İskele’de tüm birimlerin modern bir yapıda ve tek bir çatı altında toplanacağını belirtti.

Gardiyanoğlu, projenin tamamlanması ile temellerin en kısa sürede atılacağını belirterek, bakanlığa bağlı tüm dairelerin çağdaş yapıda engelli dostu bir binada hizmet vereceğini vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar