İskele'de yarış nedeniyle trafik düzenlemesi

5 Ekim 2024

A
A

İskele'de yarın yapılacak triatlon ve bisiklet yarışlarının düzenleneceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler araç trafiğine kapatılacak.

ZgotmplZ

Yarın 07.00-12.00 saatleri arasında, İskele'de Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından triatlon (yüzme-bisiklet-koşu), Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından da bisiklet yarışı yapılacağından, sporcuların geçeceği güzergahtaki kavşaklarla çemberler geçici olarak kapatılacak.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, yarışların yapılacağı güzergahlar:

  • Triatlon yarışının bisiklet bölümü, İskele-Karpaz Anayolu’nun Ötüken Çemberi ile The Arkın İskele Hotel Çemberi arasında,
  • Bisiklet yarışı, İskele Long Beach Çemberi (Lokum Çemberi)-Geçitkale-Dörtyol Kavşağı-Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu-DAÜ Kavşağı-Gazimağusa Devlet Hastanesi Yolu-Salamis Yolu-İskele Long Beach Çemberi (Lokum Çemberi) güzergahı.

Bisiklet yarışlarının yapılacağı güzergahlarda sporculara motorlu polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

Bisiklet yarışları devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak sürücülerin hem kendi hem de sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar