Kalkmasına yardımcı olan kadını döven zanlı, cezaevinde yargılanmayı bekleyecek

Kamalı Haber, 12 Ağustos 2024

A
A

Motosikletten düşüp, kalkmasına yardım eden kadını döven zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde de bulunmuştu. Zanlının benzer suçlardan davası olması nedeniyle, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilmesine emir verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Uyuşturucu Madde Tasarrufu ve Ciddi Darp” suçlarından tutuklanan zanlı R.Y. teminat talebiyle yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede bulguları aktaran polis, Lefkoşa’da Reşadiye sokak üzerinde 2 Ağustos'ta saat 20.20 sıralarında zanlının kullanımındaki MB 475 plakalı motosikletten düştüğü ve kendisini yerden kaldırarak yardım eden 37 yaşındaki Y.K’nin (K) yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurarak ciddi şekilde darp ettiğini mahkemeye aktardı.

Zanlının daha sonra olay yerinden kaçtığını ve şikâyet üzerine olay yerine gelen polis ekibinin zanlının beyaz kâğıt parçası içerisinde sarılı yaklaşık 2 gram ağrılındaki sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi olay yerinde düşürdüğü tespit edildiğini aktaran polis kamera incelemeleriyle zanlının bulunarak tutuklandığını belirtti.

Polis soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını, benzer suçlardan askıda davası olduğunu belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının bir ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar