Karşıya geçen 4 yayaya çarptı: Tutuksuz yargılanacak

Kamalı Haber, 5 Temmuz 2024

A
A

Değirmenlik'te karşıdan karşıya geçtiklerini fark etmediği 4 yayaya çarpan Köroğlu Aktaş, teminat ve kefalet şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Değirmenlik’te aracıyla 4 yayaya çarpan sürücü Köroğlu Aktaş, teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

29 Haziran'da, saat 22.00 sıralarında, Değirmenlik-Girne Anayolu üzerinde, Köroğlu Aktaş (E-48), GJ 820 plakalı araç ile Girne istikametinde seyrederken, Mardo önlerine geldiği sırada karşıdan karşıya geçmekte olan yayalar, Cuma Coşkun (E-49), İlknur Coşkun (K-43), Muhammed Coşkun (E-14) ve Hatice Uludağ'a (K-63) çarparak yaralamış, ağır yaralanan Hatice Uludağ, yoğun bakıma alınmış ve tedavisinin ardından nöroloji servisinde kontrol altına alınmıştı.

Polis, zanlının ikinci kez mahkemeye çıkarılarak, 3 gün daha ek süre alındığını, bu süre içerisinde gerekli soruşturmanın yapıldığını, yaralının hayati tehlikeyi atlattığını ve soruşturmanın tamamlandığını kaydederek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 30 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 500 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar