Kıb-Tek'ten son açıklama: Yeni arıza çıkmazsa artık dönüşümlü kesinti yapılmayacak

8 Haziran 2024

A
A

Kıb-Tek, 40 derece sıcakta vatandaşı mağdur eden dönüşümlü elektrik kesintilerinin Teknecik'te arızanın giderilmesiyle son bulduğunu, yeni arıza çıkmazsa artık dönüşümlü kesinti yapılmayacağını bildirdi.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek)  dönüşümlü elektrik kesintilerine neden olan Teknecik Elektrik Santrali'ndeki arızanın giderildiğini duyurdu.

Kıb-Tek Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Dönüşümlü elektrik kesintileri arızanın giderilmesi ile birlikte son bulmuş olup, sistemde elektrik akışı sağlanmıştır." denildi.

"Herhangi bir arıza meydana gelmediği müddetçe dönüşümlü kesinti yapılmayacağı" belirtilen açıklamada, bölgesel meydana gelen arızalara da kurum çalışanlarının hızlı bir şekilde müdahale edeceği kaydedildi.

Bugün, Gönyeli bölgesinde 5 farklı noktada yer altı kablolarında meydana gelen arızalardan dolayı elektrik kesintisi yaşandığına da yer verilen açıklamada, "Ekiplerimiz arıza olan bölgelerde aralıksız çalışmalarını sürdürmekte olup, arızalar giderildikçe elektrik akımı peyderpey sağlanacaktır." denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar