Kiracısının sigorta paneli ve su sayacını iki kez kırdı... İkisinde de teminata bağlandı

Kamalı Haber, 3 Haziran 2024

Güncelleme: 3 Haziran 2024

A
A

Kiracısının kaldığı evin elektrik sigorta panelini ve su sayacını kıran, 24 Mayıs'ta da aynı suçtan teminata bağlanan zanlı, bu mahkemede de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Kiracısının kaldığı evin elektrik sigorta panelini ve su sayacını kıran O.P. teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının 30 Mayıs 2024 tarihinde saat 04.00 sıralarında Lefkoşa’da kiracısı A.S.’nin kaldığı evin elektrik sigorta panelini ve su sayacını ahşap sopayla kırdığını belirtti.

TAMİR EDERSE TEKRAR KIRACAĞINI SÖYLEDİ

Zanlının ifadesinde kiracısının elektrik paneliyle su sayacını tamir etmesi halinde yine hasara uğratacağını söylediğini aktaran polis, zanlının 24 Mayıs 2024 tarihinde de aynı suçtan dolayı tutuklanarak, teminata bağlandığını belirtti.

Polis memuru, zanlının ifadesinde sayacı ve paneli kırarken ahşap sopa kullandığını itiraf ettiğini ve soruşturmanın tamamlandığını kaydederek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmasına, 10 bin TL nakit teminat yatırmasına ve ikişer kefilin 200’er bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar