Kız arkadaşını tehdit etti ve ilişkiyi gizlice kayda aldı: Teminata bağlandı

Kamalı Haber, 28 Haziran 2024

Güncelleme: 28 Haziran 2024

A
A

Eski sevgilisine nikah günü almayı ertelediği gerekçesiyle tehdit mesajı attığı ve daha önce de, cinsel ilişkiyi gizlice kayda aldığı iddiasıyla tutuklanan zanlı, 60 bin TL teminat ile serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da nikah günü almayı ertelediği gerekçesiyle eski kız arkadaşına tehdit içerikli mesaj atan, ayrıca gizlice cinsel ilişki anlarını kayda alan H.K. tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

WHATSAPP'TAN TEHDİT MESAJI GÖNDERDİ

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının 26 Haziran'da nikah günü almayı ertelediği gerekçesiyle, eski sevgilisi D.N.'ye (K-34) Whatsapp uygulamasından, "Merak etme ben alacam canını" şeklinde mesaj atıp, şiddet kullanma tehdidinde bulunduktan sonra kendi çektiği av tüfeğinin resmini göndererek korkutmak maksadıyla şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu kaydetti.

AV TÜFEĞİ İLE EVDEN ÇIKTI

Olayın polisin bilgisine gelen 27 Haziran'da zanlı, adına kayıtlı bindirikli av tüfeğini kaymakamlıktan izinsiz olarak evinden çıkartıp, kanunsuz ateşli silah taşıma ve tasarrufu suçunu işlediğini tespit ettiklerini mahkemeye aktardı.

İLİŞKİYİ GİZLİCE KAYDA ALDIĞI İDDİASI

Silahın emare olarak alındığını ve aynı gün zanlının suçüstü hali gereği tutuklandığını belirten polis, ayrıca zanlının 30 Mayıs'ta Gönyeli'deki boş bir arazide araba içerisinde, müşteki D.N. ile cinsel ilişkiye girdiği esnada Go Pro isimli cihaz ile gizlice video kaydı alarak özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini anlattı. 

Polis, zanlının itiraf nitelikli gönüllü ifade verdiğini ve Go Pro isimli cihazın evinde ele geçirildiğini kaydederek, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 60 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber ikişer kefilin 750 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar