''KKTC'de görev yapmak herkese nasip olmaz''

19 Ağustos 2024

Güncelleme: 19 Ağustos 2024

A
A

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral İlker Görgülü, Meclisi Başkanı Zorlu Töre'yi ziyaret etti. Töre, Tuğgeneral Görgülü'nün görevini en iyi şekilde yapacağından emin olduğunu dile getirdi.

ZgotmplZ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na (GKK) atanan Tuğgeneral İlker Görgülü'yü kabul etti.

Kabul, Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşti.

Töre, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın devamı olan Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın (GKK) gözbebekleri olduğunu vurguladı.

Töre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görev yapmanın herkese nasip olmadığını ifade ederek, Tuğgeneral Görgülü'nün GKK’nın en yüksek rütbeli komutanı olarak görev yapacağını belirtti.

 Tuğgeneral Görgülü, Zorlu Töre’ye hediye takdim etti.

Türkiye’den gelen komutanlara verdikleri önemi anlatan Töre, Tuğgeneral Görgülü'nün görevini en iyi şekilde yapacağından emin olduğunu dile getirdi. Töre, şehitler ve gazilerin mücadelesi sayesinde KKTC’nin kurulduğunu ve bu devlete sahip çıkmanın hem askeri hem de sivil erkanın görevi olduğunu yineledi.

Tuğgeneral İlker Görgülü de Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na atanmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi. Görgülü, kendisinden önceki tüm komutanların getirdiği noktadan GKK’yı daha ileriye taşımak için yedi gün 24 saat çalışacağını kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar