Köprü için söz değil, icraat bekleniyor

30 Haziran 2024

Güncelleme: 30 Haziran 2024

A
A

Gaziveren-Lefke anayolu üzerindeki köprünün kenarlarındaki koruma önlemlerinin yetersizliği nedeniyle yakın zamanda bir araç dereye düştü. Gaziveren muhtarı köprüde acil tamirat yapılması çağrısında bulundu.

ZgotmplZ

Gaziveren Muhtarı Zekiye Akarsular, Gaziveren-Lefke anayolu üzerindeki köprünün acil tamir edilmesi gerektiğini belirtti.

Akarsular, köprünün kenarlarındaki koruma önlemlerinin yetersizliği nedeniyle yakın zamanda bir aracın dereye düşmesine neden olan bir kazayı hatırlatarak, bu durumun vatandaşların emniyeti açısından tehlike arz ettiğini vurguladı.

Lefkoşa ve Güzelyurt Karayolları yetkilileriyle görüşmeler yaptığını, konuyu Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı'ya ilettiklerini söyledi. Bakan Arıklı’nın köprünün genişletileceği bir proje üzerinde çalıştıklarını ifade ettiğini ancak bu projenin hayata geçirilmesinin zaman alacağını belirtti.

Akarsular, proje tamamlanana kadar köprünün kenarlıklarının acilen tamir edilmesi gerektiğini vurguladı. Tamiratın devlet için cüzi bir harcamayla gerçekleştirilebileceğini ve bu sayede potansiyel kazaların önüne geçilebileceğini belirtti.

Gaziveren Muhtarı olarak kendisi ve azaları, daha fazla can kaybı yaşanmaması için yetkililerden acil icraat beklediklerini ifade etti.

Akarsular, yetkililerle iletişim halinde olduklarını ancak hızlı ve etkin bir çözümün hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, söz yerine icraat talep etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar