Korkmaz ailesi adil yargılama istiyor: Onlar da babam gibi adaletli olsunlar...

14 Haziran 2024

Güncelleme: 15 Haziran 2024

A
A

Hikmet Korkmaz geride gözü yaşlı bir eş üç kız evlat bıraktı. O da bu yollarda can veren isimlerden sadece biriydi. MYK Haber, acılı aileyle konuştu. Onların yitirdikleri canlarının ardından tek beklentisi var; adil bir yargılama...

ZgotmplZ

Hikmet Korkmaz, Girne-Güzelyurt Anayolu üzeri, Karşıyaka mevkisinde 1 Eylül 2023 tarihinde motosikletiyle yolun kendi şeridine geçmek isterken, bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Olay yerinde tesadüfen yoldan geçen iki yabancı doktor Korkmaz’a ilk müdahaleyi yaptı. Korkmaz, hastaneye kaldırılırken can verdi.

49 yaşındaki Hikmet Korkmaz, üç çocuk babasıydı. Etrafında çok sevilen Korkmaz, adeta bölgenin muhtarıydı.

Korkmaz ehliyetsizdi. Bir kulağı ağır işitirken, bir gözü de görmüyordu. Songül Korkmaz, “Eşim bir hatası varsa canıyla ödedi.” diyerek, karşı tarafın tüm sorumluluğu eşinin üstüne yıkmaya çalışmasına isyan ediyor.

Kadın sürücünün hızlı ve dikkatsiz olduğunu ve doğrudan eşine çarptığını kaydeden Songül Korkmaz, kaskı olmamasına rağmen eşinin çarpışmanın şiddeti nedeniyle iç kanamadan öldüğüne dikkat çekiyor.

Korkmaz, adil yargılama peşinde. Tüm yetkililere de bu çağrıyı yapıyor.

Hikmet Korkmaz geride üç kız evlat bıraktı. Onların da acısı büyük. “Babam adaletli bir insandı” diyor gözyaşlarıyla en küçük kızı Melisa ve ekliyor: Onlar da babam gibi adaletli olsunlar…

MYK Haber'in acılı ailelerin sesi olmak için çıktığı, 8 ayrı videodan oluşan “Kıbrıs’ta adalet arayışı” dosyası 8’inci ve son video olan Hikmet Korkmaz’ın hikayesi ile devam ediyor.

"KIBRIS'TA ADALET ARAYIŞI" DOSYASINDAKİ TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar