"Kullanıcıyım" dedi... Kimden temin ettiği soruşturuluyor

Kamalı Haber, 17 Eylül 2024

Güncelleme: 17 Eylül 2024

A
A

Küçük Kaymaklı'da bir apartmanda şüphe üzerine yapılan aramada üzerinde uyuşturucu bulunan ve kullanıcı olduğunu söyleyen zanlıya ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen “kanunsuz uyuşturucu madde (sentetik cannabinoid-metamfetamin) alma ve tasarruf” suçlarından tutuklanan 26 yaşındaki O.M.E. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 13 Eylül 2024 tarihinde saat 13.30 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir ekip tarafından Küçük Kaymaklı’daki bir apartmanda şüpheli vaziyette tespit edilen zanlının üzerinde yapılan kontrolde, yaklaşık 300 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu ile yaklaşık 300 miligram ağırlığında metamfetamin bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını ifade eden polis, zanlının uyuşturucuyu içmek için aldığını, sadece kullanıcı olduğunu söylediğini aktararak, ikamet durumunun ve uyuşturucuyu kimden temin ettiğinin soruşturulacağı için 3 gün ek süre istedi.

Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar